Martine Jonckheere is al 44 jaar samen met haar grote liefde Filip: "Dit is ons geheim" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Martine Jonckheere is al 44 jaar samen met haar grote liefde Filip: "Dit is ons geheim"

Martine Jonckheere is al 44 jaar samen met haar grote liefde Filip: "Dit is ons geheim"

Martine Jonckheere (67) vormt al bijna een halve eeuw een koppel met haar grote liefde, muzikant Filip Moortgat. In Dag Allemaal onthult de actrice nu hun geheim.

Eind 2022 kreeg Martine Jonckheere voor de tweede keer te horen dat ze leed aan borstkanker. En die diagnose woog ook op haar huwelijk met Filip. "Een zware ziekte is de ultieme relatietest", zei ze daar vorig jaar over in Story.

"In zo'n periode worden je gevoelens voor elkaar echt op de proef gesteld. In feite ben je met zijn tweeën ziek." Maar Filip bleef in deze moeilijke periode achter zijn vrouw staan. "Op zo'n moment voel je pas hoe diep liefde gaat", aldus Martine. Intussen ligt die zware periode achter hen en is de liefde nog groter geworden. "Filip en ik zijn bijna 44 jaar samen", vertelt Martine deze week in Dag Allemaal.

Zotte trien

"Ons geheim? Respect hebben voor elkaar, en vooral veel lachen", benadrukt de actrice. "Probeer elkaar niet te veranderen. De zotte trien van m'n kindertijd zit nog altijd in mij. Filip aanvaardt dat, net zoals ik zijn gitaar erbij neem."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws