Martine Jonckheere laat weten hoe het echt met haar gaat na borstamputatie Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Martine Jonckheere laat weten hoe het echt met haar gaat na borstamputatie

Martine Jonckheere laat weten hoe het echt met haar gaat na borstamputatie

Martine Jonckheere moest afgelopen vrijdag onder het mes. De ex-‘Familie’-actrice werd voor de tweede keer getroffen door borstkanker, waardoor ze nu ook haar andere borst liet amputeren. Op sociale media laat ze nu weten hoe alles verlopen is.

Vlak voor kerst kreeg Martine Jonckheere helaas te horen dat er opnieuw borstkanker bij haar was vastgesteld. Ze overwon de ziekte zestien jaar geleden al. Toen werd haar rechterborst geamputeerd, maar deze keer ontdekten de dokters een tumor in de linkerborst, waaraan ze vrijdag geopereerd werd.

En die operatie is goed verlopen. De voormalige soapactrice mocht het ziekenhuis gisteren al verlaten. “Het is bijna zover. Ik wacht vol ongeduld tot Fliptje (haar man, red.) mij komt ophalen”, laat Martine weten bij een selfie vanuit haar ziekenbed op Instagram. “Ik heb mezelf een beetje opgelapt om de buitenwereld te trotseren en wil iedereen in het ziekenhuis bedanken om zó goed voor mij gezorgd te hebben”, moet haar van het hart.

“Ik verlang er zó naar om in mijn eigen bedje te kunnen slapen”, rondt Martine haar bericht af. Haar volgers zijn in ieder geval blij om te lezen dat het goed gaat. “Succes, veel beterschap”, “Spoedig herstel”, “Hou de moed erin”, “Een goede revalidatie”, “Courage”, “Zo blij om je te zien”, “Laat je maar goed soigneren” en “Sterke vrouw”, luidt het in de opmerkingen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws