Martine Jonckheere moet opnieuw enorme tegenslag onder ogen zien Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Martine Jonckheere moet opnieuw enorme tegenslag onder ogen zien

Martine Jonckheere moet opnieuw enorme tegenslag onder ogen zien

Dit jaar zal Martine Jonckheere ongetwijfeld zo snel mogelijk willen vergeten. Na haar gesprongen appendix afgelopen zomer en haar pijnlijke ontslag bij ‘Familie’, heeft ze nog een tegenslag gekend die ze maar niet kan verwerken.

In Het Laatste Nieuws rakelt Martine een oud verhaal op. Ze onthult dat ze in de jaren ’90 slachtoffer is geworden van Piet Van Haut, een van de grootste oplichters ter wereld. Van Haut gebruikte steeds dezelfde techniek: hij ging langs bij de bank, deed zich voor als een ander en probeerde op die manier belangrijke gegevens van zijn slachtoffers te ontfutselen. Waarmee hij hen later dus zou chanteren.

Ook Martine werd zo dus een hele tijd geterroriseerd door Van Haut. Hij wou haar van alles cadeau doen, begon haar privéleven tot in de puntjes uit te pluizen en chanteerde haar constant. “Hoe meer ik hem duidelijk wilde maken dat hij uit mijn leven moest verdwijnen, hoe erger hij me begon te stalken”, vertelt de ‘Familie’-actrice.

Het was zelfs zo erg dat hij soms zelfs voor haar deur stond, tot op de komma wist hoeveel geld Martine op haar rekening had en hij het medische dossier van Martines ongeneeslijk zieke zus te pakken kreeg. Gelukkig voor haar, verdween Van Haut van de ene op de andere dag uit haar leven. Hij werd opgepakt en opgesloten in een psychiatrische instelling. Ondertussen is hij al een hele tijd weer vrij, maar heeft hij Martine gelukkig niet meer opgezocht.

Populair

Laatste nieuws