Mathieu Carpentier onthult heuglijk nieuws over 'Thuis'-collega Lennart Lemmens Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Mathieu Carpentier onthult heuglijk nieuws over 'Thuis'-collega Lennart Lemmens

Mathieu Carpentier onthult heuglijk nieuws over 'Thuis'-collega Lennart Lemmens

Lennart Lemmens, bij het brede publiek vooral bekend als Stan uit ‘Thuis’, heeft nog meer in zijn mars dan alleen maar acteren. Zo regisseerde hij al verschillende videoclips en reclamespots, ook voor de soap zelf. Maar nu heeft de regisseur ook zijn allereerste kortfilm, ‘Please tell me you’re fine’, ingeblikt. Maar er is meer.

Niemand minder dan zijn voormalige tv-lief Mathieu Carpentier, Joren uit ‘Thuis’, heeft de hoofdrol beet in Lennarts eerste kortfilm. ‘Please tell me you’re fine’ gaat over de innerlijke strijd die het hoofdpersonage al jaren aan het voeren is, maar door de situatie wordt hij nu verplicht zich daar voorgoed bij neer te leggen.

“Mathieu is een ontzettend straffe acteur”, wil Lennart kwijt in Het Laatste Nieuws. “Dat was al duidelijk toen ik met hem een ‘koppel’ speelde in ‘Thuis’. Hij heeft zoveel in zijn mars dat ik hem maar wat graag wilde regisseren.” Lennart wist bovendien ook ‘Familie’-acteur Kürt Rogiers te strikken voor zijn film.

“Soms kan je dat hebben dat je begint te schrijven en ineens een gezicht voor je ziet. Kürt was dat gezicht bij mij. Ik heb het verhaal met hem in mijn achterhoofd geschreven. Ook zo’n geweldige acteur met een groot bereik”, denkt de voormalige ‘Thuis’-acteur erover. Ook Emanoel Borges uit ‘Lisa’, MNM-dj Esther Nwanu en ‘2DEZIT’-actrice Lauren De Bie maken deel uit van de cast. De kortfilm wordt nu gemonteerd en zou tegen de zomer moeten uitkomen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws