Metejoor schrikt zich een ongeluk wanneer hij bijzonder nieuws krijgt te horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Metejoor schrikt zich een ongeluk wanneer hij bijzonder nieuws krijgt te horen

Metejoor schrikt zich een ongeluk wanneer hij bijzonder nieuws krijgt te horen

Afgelopen zaterdag vond de allereerste editie van Q-pop plaats in het Sportpaleis in Antwerpen. Tijdens de show werden ook enkele awards uitgereikt en Metejoor mocht er eentje mee naar huis nemen. Daar moet hij nu wat over kwijt.

Zaterdagavond was het tijd voor een groot feestje in het Sportpaleis. Tijdens Q-pop kwamen verschillende artiesten optreden zoals Camille, Pommelien Thijs en Pauline. Daarnaast werden ook nog enkele artiesten in de bloemetjes gezet. Zo won Harry Styles de award voor ‘hit van het jaar internationaal’, maar ook Metejoor kreeg leuk nieuws te horen.

Hij kreeg namelijk de award voor ‘hit van het jaar nationaal’. Zijn nummer ‘Dit Is Wat Mijn Mama Zei’ was het favoriete liedje van de Q-luisteraars. Meteen na de show vertelt hij meer over die overwinning aan Het Laatste Nieuws. “De media hebben dit niet gekozen. Dit is puur de luisteraars en dat doet mij wel heel veel plezier”, aldus Metejoor.

Toch had hij niet gedacht dat hij de award mee naar huis zou mogen nemen. “Het is heel gek. Ik was er niet mee bezig, eerlijk waar”, geeft hij eerlijk toe. “Dan hoor je de namen van de genomineerden en denk je: ‘De collega’s hebben het ook goed gedaan, we zullen wel zien’”, klinkt het. Toen hij zijn naam hoorde, schrok hij wel eventjes. “Maar het doet me wel heel veel deugd”, besluit hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws