"Moedige vrouw": Evi Hanssen toont eerlijk ups en downs van haar rouwproces Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Moedige vrouw": Evi Hanssen toont eerlijk ups en downs van haar rouwproces

"Moedige vrouw": Evi Hanssen toont eerlijk ups en downs van haar rouwproces

Iets meer dan een week geleden moest Evi Hanssen afscheid nemen van haar mama Arlette. Ze overleed op haar 75ste aan de gevolgen van borstkanker, met uitzaaiingen in haar botten en lever. Dat afscheid valt de presentatrice duidelijk enorm zwaar. Op sociale media vertelt Evi eerlijk over het rouwproces dat ze nu doormaakt.

Op 14 maart verloor Evi Hanssen haar moeder Arlette, die aan borstkanker leed. De presentatrice is verscheurd van verdriet door dit grote verlies. “Zelfs de beste make-up artiesten krijgen mijn verdriet niet weggeschminkt”, schrijft ze op Instagram. Al zijn er ook goede momenten. “Rouw kent vele gezichten”, bedenkt Evi zich. En die laat ze dan ook in alle eerlijkheid zien.

“Ik ben niet altijd triest. Ik ben zelfs heel vaak heel gelukkig”, geeft de presentatrice toe. “Ik ben niet stoer of sterk. Ik doe ook maar wat, tijdens deze onwezenlijke dagen.” Evi kent duidelijk hoogtes en laagtes. “Gisteren ben ik in de make-up stoel na de opnames in huilen uitgebarsten. Plots overvalt mij dan het besef: mijn mama is dood. Maar de avond daarvoor had ik een etentje met collega’s en heb ik hard gelachen en grapjes gemaakt om datzelfde verlies”, legt ze uit.

“Rouw kent gezichten. Blij, ambitieus, down, verward, gelukkig… maar ze hebben ook één prachtig iets gemeen: liefde voor diegene die er niet meer is”, moet Evi besluiten. Gelukkig steken haar volgers haar meteen een hart onder de riem. “Veel sterkte, Evi”, “Neem je tijd, doe het op jouw manier”, “Moedige vrouw”, “Je mama is bij je, dat weet je”, “Wat ben je een prachtig mens” en “Zo mooi verwoord, een inspiratie voor velen”, luidt het in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws