"Mooie mama": zwangere Frances Lefebure pronkt met haar bolle buik Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Mooie mama": zwangere Frances Lefebure pronkt met haar bolle buik

"Mooie mama": zwangere Frances Lefebure pronkt met haar bolle buik

Boris Van Severen verklapte nog maar pas zeer heuglijk nieuws over zijn vrouw Frances Lefebure. Tijdens een interview onthulde hij namelijk dat ze in verwachting is. Op haar Instagrampagina showt ze nu haar ronde buikje.

Boris Van Severen praatte enkele weken geleden zijn mond voorbij in een gesprek met Het Laatste Nieuws. "Ik had niet gepland om het te zeggen, maar Frances is zwanger", zei de acteur trots. Hij verklapte ook meteen dat ze een zoontje zullen krijgen. Boris heeft ook al twee zoontjes uit een vorige relatie.

Zopas vertelde Frances nog dat ze eigenlijk dacht dat ze een meisje ging krijgen en dat zij en Boris zelfs al een naam in gedachte hadden. "We hadden het absoluut niet verwacht, maar het is een jongetje", zei ze op Radio2. "Het is anders uitgedraaid, maar we zijn zo gelukkig", klonk het. Op haar Instagrampagina post de actrice nu enkele kiekjes waarop ze meer laat zien van haar buikje.

Complimentjes

De volgers van Frances vinden alvast dat ze er fantastisch uitziet. "Hoe mooi", schrijft Leen Dendievel. Ook Dina Tersago moet wat kwijt. "Prachtig zwanger", reageert zij dan weer. "Mooi buikje al", "Looking good babymomma", "Proficiat meid, moge het een gezond en heerlijk kind worden", "Buikje gaat vlot", "Cutie", "Dat zwanger buikje staat u fantastisch", "Supermooi zwanger, echt mooi buikje" en "Mooi zwanger", klinkt het ook nog in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws