Na coronabesmetting heeft Helmut Lotti opnieuw droevig nieuws over gezondheid Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na coronabesmetting heeft Helmut Lotti opnieuw droevig nieuws over gezondheid

Na coronabesmetting heeft Helmut Lotti opnieuw droevig nieuws over gezondheid

Corona gaat nog steeds rond en niemand kan eraan ontsnappen, ook Helmut Lotti niet. Een kleine twee weken geleden werd de 53-jarige zanger helaas getroffen door het virus. Maar nu deelt hij opnieuw slecht nieuws over zijn gezondheid.

Twee weken geleden schitterde hij nog op het podium, enkele dagen later lag Helmut Lotti ziek in bed. Corona wist de zanger te strikken. “Ik ben zwaar verkouden, moet veel hoesten en ik ben erg moe”, liet hij weten op Facebook. Maar iets later was hij er een pak slechter aan toe.

Zijn coronabesmetting heeft er bij de zanger stevig ingehakt. "Ik kon de hond nog uitlaten, maar zelfs dat kostte veel moeite omdat mijn hartslag enorm verhoogd was", vertelt Helmut nu aan Het Laatste Nieuws. "Ik moest iedere middag een uur in mijn bed gaan liggen om uit te rusten, omdat mijn lichaam dat aangaf”, klinkt het zelfs.

Intussen is hij gelukkig al aan de beterhand. Onder andere dankzij gezonde voeding kwam hij er weer bovenop. "Maar 't was pittig", geeft de zanger toe. "Ik kreeg eerder al eens corona en toen had ik er weinig last van. Nu was dat écht iets heel anders”, klinkt het. “Ik had ook de hele tijd een soort brain fog, die aanvoelde als een lichte kater”, aldus Helmut.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws