Na geruchten over een breuk: Junior Planckaert en Pauline De Vos delen spijtig nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geruchten over een breuk: Junior Planckaert en Pauline De Vos delen spijtig nieuws

Na geruchten over een breuk: Junior Planckaert en Pauline De Vos delen spijtig nieuws

Junior Planckaert (31) en Pauline De Vos (25) vormen inmiddels al twee jaar een koppel. Toch wonen de twee nog niet samen. En dat zal blijkbaar ook niet snel gebeuren vertelt de jongste zoon van Eddy Planckaert in Het Laatste Nieuws.

Vorige week vierden Junior Planckaert en Pauline De Vos hun tweejarig jubileum. En in tegenstelling tot wat kwatongen een halfjaar geleden beweerden, zijn Junior en Pauline nog steeds zeer gelukkig met elkaar.

Toch hebben ze nog geen plannen om te gaan samenwonen. "Samenwonen met Pauline is nog niet aan de orde", vertelt Junior in Het Laatste Nieuws. "Maar ik droom stilaan van mijn eigen stekje, liefst op de berg waar Eddy en Christa en ikzelf nu wonen", aldus Junior. "We bekijken momenteel of bouwen daar toegelaten is", klinkt het. Vorig jaar hadden Pauline en Junior al aangegeven dat ze nog niet aan samenwonen dachten.

Geen druk

"Het zal alleszins geen vijf jaar meer duren, maar misschien toch nog één à twee jaar", zei Junior toen in Story. "Pauline en ik gaan onszelf alvast geen druk opleggen. Als we aanvoelen dat de tijd rijp is, zullen we die stap zetten."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws