Na geruchten over stopzetting van K3: Hanne, Marthe en Julia hebben belangrijk nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na geruchten over stopzetting van K3: Hanne, Marthe en Julia hebben belangrijk nieuws te melden

Na geruchten over stopzetting van K3: Hanne, Marthe en Julia hebben belangrijk nieuws te melden

Ondanks het succes van de musical 'De 3 Biggetjes' schreef Dag Allemaal onlangs dat K3 steeds minder populair wordt en dat hun toekomst onzeker is. Bij 'VTM Nieuws' reageerden Marthe De Pillecyn, Hanne Verbruggen en Julia Boschman nu voor het eerst op die geruchten.

Hoewel de musical 'De 3 Biggetjes' opnieuw een schot in de roos is, is het al een tijdje geleden dat de K3'tjes nog een grote hit konden scoorden. En ook op heel wat prijsuitreikingen zoals de Gouden K's en de MIA's werd er met geen woord gerept over de meidengroep, die inmiddels al ruim 25 jaar bestaat.

Bovendien zou K3 geen prioriteit meer zijn voor Studio 100. "Gert Verhulst zou K3 weer kunnen herlanceren. Maar die zijn agenda staat zo vol dat hij daar allicht de tijd niet voor heeft", schreef Dag Allemaal vorige week.

Niet stoppen

Maar als het aan de K3'tjes zelf ligt, gaan ze nog lang door met de meidengroep. "Nee, voor ons moet het niet stoppen. Als we mogen, willen we nog jaren doorgaan", zeiden ze afgelopen weekend bij 'VTM Nieuws' naar aanleiding van de première van 'De 3 Biggetjes'-musical.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws