Na haar verloving heeft Natalia opnieuw iets groots te vieren: "Proficiat!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na haar verloving heeft Natalia opnieuw iets groots te vieren: "Proficiat!"

Na haar verloving heeft Natalia opnieuw iets groots te vieren: "Proficiat!"

Natalia kan haar jaar straks in alle schoonheid afsluiten. Op het einde van 2022 blijft het goede nieuws haar richting uitkomen. Op nog geen maand tijd kondigde ze haar verloving aan, haar jubileumshows in de Lotto Arena én een nieuw album. Net voor 2023 mag ze daar nu nog iets aan toevoegen.

Gisteren streden Yente, Evert, Louise, Wesley en Johan voor de titel van ‘The Voice van Vlaanderen’. Uiteindelijk was de overwinning weggelegd voor de 24-jarige Louise uit Team Natalia. Zo volgt ze Grace op als winnaar en mag zij met het mooie bedrag van 25.000 euro naar huis.

Opnieuw een reden om te vieren dus voor coach Natalia! Haar team mocht zich gisteren tot grote winnaar kronen. En dat voor het tweede jaar op rij. Meer nog, Koen Wauters heeft niet langer de meeste overwinningen op de teller staan. Natalia komt hem netjes vergezellen aan de top.

“Ik vind dat je dat echt verdient, je hebt het geen enkele show laten afweten. Voor mij ben jij ‘The Voice’”, zei Louises coach tijdens de finale. En haar voorspellingen zijn uitgekomen. “Verdiend gewonnen”, “Proficiat Louise, en jij ook, Natalia”, “Twee fantastische zangeressen”, “Zo goed gedaan”, “De beste heeft gewonnen” en “Gefeliciteerd”, wensen Natalia’s volgers haar toe op Instagram.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws