Na nieuwe liefde voor Rik Verheye: ook Ella Leyers heeft bijzonder heuglijk nieuws te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na nieuwe liefde voor Rik Verheye: ook Ella Leyers heeft bijzonder heuglijk nieuws te melden

Na nieuwe liefde voor Rik Verheye: ook Ella Leyers heeft bijzonder heuglijk nieuws te melden

Rik Verheye heeft na zijn pijnlijke breuk met Ella Leyers opnieuw de liefde gevonden. En ook bij Ella Leyers is het feest, al heeft zij een heel andere reden tot vieren.

Ella Leyers en Rik Verheye zetten begin dit jaar na amper zes maanden een punt achter hun relatie. De twee waren toen ook al enkele maanden verloofd. Inmiddels heeft Rik Verheye ook al opnieuw de liefde gevonden.

Zo vormt hij momenteel een koppel met Manon, die net zoals hem West-Vlaamse is. Manon is geen BV en zou als 'Cabin Attendant' werken bij Brussels Airlines. Ze behaalde ook een masterdiploma meertalige communicatie aan de KU Leuven.

35

Over het liefdesleven van Ella Leyers bleef het daarentegen stil. Toch heeft de presentatrice van 'De Ideale Wereld' nu ook iets zeer belangrijks te vieren. Op 31 augustus mocht Ella namelijk 35 kaarsjes uitblazen. "35 & fabulous", schrijft ze op Instagram bij enkele kiekjes. Ook op haar Instagram Stories deelde ze een resem foto's van haar verjaardagsfeest, dat afgelopen weekend plaatsvond.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws