Na omstreden ontslag bij 'Samson en Marie': Walter Baele krijgt opvallend voorstel van Studio 100 Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na omstreden ontslag bij 'Samson en Marie': Walter Baele krijgt opvallend voorstel van Studio 100

Na omstreden ontslag bij 'Samson en Marie': Walter Baele krijgt opvallend voorstel van Studio 100

Van Leemhuyzen is niet meer. Na 33 jaar moest acteur Walter Baele noodgedwongen afscheid nemen van ‘Samson en Marie’. Maar nu het ontslag wat verteerd is, krijgt de acteur alweer schitterend nieuws te horen.

In juni kwam het verrassende nieuws naar buiten dat Samsons goede vrienden Alberto (Koen Crucke) en Van Leemhuyzen (Walter Baele) na 33 jaar aan de deur werden gezet om plaats te maken voor nieuwe personages. Op het ontslag is heel wat commentaar gekomen. Vooral Koen Crucke haalde fel uit naar de makers. Walter Baele daarentegen had meer vrede met zijn vertrek.

“Nu het hoofdstuk van ‘Samson en Gert’ is afgesloten en met ‘Samson en Marie’ een nieuw verhaal wordt geschreven, lijkt het me een verstandige keuze om met zoveel mogelijk nieuwe personages te werken”, zei de acteur onlangs in Dag Allemaal. “Jonge kinderen kennen Alberto en Van Leemhuyzen bijna niet meer.” Maar gelukkig voor Walter is Studio 100 hem nog lang niet vergeten. Ook hij werd namelijk opgevist voor de herneming van de iconische K3-musical ‘De 3 biggetjes’.

Sluwe vos

Walter greep deze kans met beide handen en geeft volgend jaar gestalte aan de sluwe vos Loewie. Van 10 februari 2024 is hij naast de meisjes van K3 te bewonderen op de planken. En heel wat mensen willen hen aan het werk zien, want de tickets vliegen de deur uit. Maar liefst 90.000 kaartjes zijn al verkocht. Dat zal Walter ongetwijfeld deugd doen.

Na omstreden ontslag bij 'Samson en Marie': Walter Baele krijgt opvallend voorstel van Studio 100
Peter Thyssen als vaderwolf Baltimoor en Walter Baele als Loewie, Bron: Studio 100

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws