Na vele zwangerschapsgeruchten: actrice Ella-June Henrard komt met groot nieuws naar buiten Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na vele zwangerschapsgeruchten: actrice Ella-June Henrard komt met groot nieuws naar buiten

Na vele zwangerschapsgeruchten: actrice Ella-June Henrard komt met groot nieuws naar buiten

Ella-June Henrard kreeg de laatste tijd wel vaker dezelfde vraag voorgeschoteld: of ze zwanger is? De geruchtenmolen draait volle toeren. Daarom besloot de actrice zelf duidelijkheid te scheppen. Moet Ella-June ons iets vertellen?

Ella-June Henrard is momenteel te bewonderen in ‘Mijn Slechtste Beste Vriendin’ op Play4 en binnenkort in het tweede seizoen van ‘Fair Trade’ op VTM. Maar zien we haar straks ook met een rond buikje op het scherm? De laatste tijd rees namelijk de vraag of de actrice een kindje verwacht. Maar daar blijkt niets van aan.

“Om een antwoord te geven op al jullie berichten: neen, ik ben niet zwanger”, schept Ella-June duidelijkheid op haar Instagramverhaal. Die geruchten ontstonden omdat de actrice op sociale media op zoek was naar een bijzonder boek. Daar heeft ze nu verrassend nieuws over.

Nieuwe opleiding

“Ik start volgende week met een doula-opleiding en zocht een boek dat ik online maar niet kon vinden”, legt de actrice uit op haar verhaal. Doet dat begrip bij jou geen belletje rinkelen? Een doula is een getrainde vrouw die zwangere vrouwen ondersteunt tijdens de zwangerschap, de bevalling en de periode erna, zowel op fysiek als mentaal gebied. Dat verklaart dus waarom iedereen dacht dat ze zwanger was!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws