Na zes jaar buiten de spotlights: Linda Mertens onthult hoe het nu in de liefde gaat Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Na zes jaar buiten de spotlights: Linda Mertens onthult hoe het nu in de liefde gaat

Na zes jaar buiten de spotlights: Linda Mertens onthult hoe het nu in de liefde gaat

Linda Mertens is terug van weggeweest. Onder andere de comeback van Milk Inc. bewijst dat de zangeres stilaan weer op weg is naar geluk na het overlijden van haar dochtertje Lio. Maar is er ook voor de liefde weer plaats in haar leven?

In 2017 verloor Linda Mertens haar dochtertje Lio op 2,5-jarige leeftijd aan de gevolgen van een agressieve kanker. Met de papa van Lio ging Linda amper een halfjaar na de geboorte al uit elkaar, zo’n acht jaar geleden nu. Maar intussen lijkt er nog niet opnieuw plaats te zijn voor de liefde.

“Als bekend persoon deel je in de media al meer over je privéleven dan iemand anders. Maar sommige zaken zijn voor mij te kwetsbaar geworden”, aldus Linda in Nina. “In het verleden was ik daar losser in, maar er is te veel gebeurd, waardoor het voor mij niet meer veilig aanvoelt. Ik wil die zaken gescheiden houden, dat geeft meer rust in mijn hoofd. En dat is exact wat ik nodig heb. Geen stress, alleen maar positiviteit. Nu is het focus op mezelf, Lio en de muziek”, besluit de zangeres.

Geluk

“Mijn ultieme geluk was Lio. Niks kan dat overtreffen of zelfs evenaren. Maar ik heb haar beloofd om het maximale uit het leven te halen. Ondanks alles wat er gebeurd is, ben ik weer op weg naar geluk”, klinkt het wel hoopvol. “Maar het zal nooit in de buurt komen van het leven dat ik kende met Lio. Ik ga dus voor het hoogst mogelijke. Het feit dat ik weer op een podium sta, maakt me gelukkig.” En dat is voorlopig genoeg.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws