Natalia erg aangedaan door schokkend overlijden: "Ik kan het niet geloven" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natalia erg aangedaan door schokkend overlijden: "Ik kan het niet geloven"

Natalia erg aangedaan door schokkend overlijden: "Ik kan het niet geloven"

Natalia is diepe rouw. Gisteren moest de wereld helaas afscheid nemen van een legende. Wereldster Tina Turner is overleden op haar 83ste, en daar is onze Kempische zangeres het hart van in.

Natalia wordt wel eens de Vlaamse Tina Turner genoemd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze diep bedroefd is door het overlijden van haar grote voorbeeld. De ‘Simply The Best’-zangeres stierf gisteren, op 24 mei, na een slepende ziekte in haar huis Zwitserland. Tina Turner werd 83.

Op Instagram staat Natalia even stil bij het verlies van haar grote rolmodel. “Je zal ons NOOIT echt verlaten. Ik zal nooit genoeg van je krijgen. Rest in Power, dearest lioness Tina”, schrijft de Kempische zangers bij een reeks foto’s van de wereldster. “Ik voel me triest” en “Ik kan het niet geloven” voegt ze er nog aan toe. “Rest In Peace, Tina”, “Je was simply the best”, “Wat een vrouw”, “Zo’n groot verlies” en “Ik denk ze voor altijd bij iedereen in het hart zit”, klinkt het in de reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws