Natassia Van Kerkvoorde openhartig over grote misstap: "Ik heb het Wout meteen verteld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Natassia Van Kerkvoorde openhartig over grote misstap: "Ik heb het Wout meteen verteld"

Natassia Van Kerkvoorde openhartig over grote misstap: "Ik heb het Wout meteen verteld"

Natassia Van Kerkvoorde (32) vormt intussen al zeven jaar een koppel met sterrenchef Wout Bru (54). Samen hebben ze ook twee dochtertjes: Aimée (3) en Beau (1). Intussen zijn ze ook verloofd. Toch ging hun relatie niet altijd over rozen.

Zo had Natassia het in het begin moeilijk met de Wouts populariteit. Daarom keek ze ook soms in zijn gsm. "Eerlijk, ja, vooral in het begin van onze relatie. Hoewel ik niet bekend was met Wouts imago als ‘levensgenieter’ was er toch een zekere bezorgdheid", aldus Natassia.

Maar omgekeerd kreeg ook zij veel aandacht. "Vrouwen richtten zich tot hem en mannen tot mij. In een moment van zwakte reageerde ik daarop. Maar ik heb dit meteen aan Wout verteld. Ik besef dat het niet de juiste manier was om met mijn gevoelens om te gaan", aldus Natassia.

Onzeker

Bovendien zijn ze allebei heel jaloers. "Vroeger was dat wel ongezond, ik denk omdat hij heel veel succes heeft bij vrouwen. En ik ben zoveel jonger, dus dat maakte hem soms ook onzeker. Nu zie ik het als een bevestiging dat we elkaar graag zien", besluit Natassia.

Populair

Laatste nieuws