Niels Destadsbader en Siska Schoeters hebben leuk nieuws te melden samen: "Mooi koppeltje" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Niels Destadsbader en Siska Schoeters hebben leuk nieuws te melden samen: "Mooi koppeltje"

Niels Destadsbader en Siska Schoeters hebben leuk nieuws te melden samen: "Mooi koppeltje"

Niels Destadsbader en Siska Schoeters zijn twee handen op één buik, zoveel is duidelijk. Sinds vorige zomer doen zelfs vaker geruchten de ronde dat er meer aan de hand zou zijn dan alleen vriendschap. Maar los daarvan hebben de presentator en presentatrice nu groot nieuws te melden.

De voorbereidingen van ‘Zomerhit’ zijn van start gegaan. Ook dit jaar staat het presentatieduo weer samen aan het roer van de grote muziekshow. “Herenigd”, laat een dolgelukkige Siska Schoeters op Instagram weten bij een prachtige selfie met Niels Destadsbader. De twee zijn duidelijk blij om elkaar terug te zien.

Dat het er plezant aan toegaat achter de schermen, kunnen we ook op Niels’ Instagramprofiel zien. Daar plaatst hij een filmpje waarin goede vriendin Siska iets van tussen zijn tanden haalt. “Liefde is… elkaar van een ambetand gevoel afhelpen”, grapt de zanger. En plagen is om liefde vragen, denken zijn volgers. Want opnieuw keren steeds dezelfde reacties terug. “Geweldig jullie twee”, “Jullie stralen”, “Prachtig koppeltje”, “Zou een mooi stelletje zijn”, “Laat het gissen dat jullie een koppel zijn maar weer beginnen” en “Zo schoon samen”, luidt het in de comments.

Geen hoop meer

De relatiegeruchten ontstonden vorig jaar nadat de presentator op Instagram een foto deelde waarop hij zijn collega een liefdevolle kus op de wang gaf. Maar dat we niets van die roddels moeten geloven, hebben Niels en Siska intussen al meermaals duidelijk gemaakt. Bovendien kondigde Siska onlangs aan dat ze opnieuw de liefde gevonden heeft. De fans mogen hun hoop dus eindelijk opbergen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws