Niels Destadsbader moet onverwachte opdoffer verwerken

230429nielsdestadsbaderphotonews
Niels Destadsbader heeft een fenomenale zomer achter de rug, met optredens door heel Vlaanderen en het internationale succes van zijn hit ‘Liefs voor Later’. Maar nu komt helaas de domper op de feestvreugde.
In het voorjaar keert ‘Liefde voor Muziek’ terug met zijn tiende seizoen. Speciaal voor deze jubileumeditie nodigde VTM de meest spraakmakende acts uit de voorbije seizoenen uit. Zo vertrekken K3, Stan Van Samang, Laura Tesoro, Suzan en Freek, Clouseau, Jasper Steverlinck, Tourist LeMC, Regi en Johannes Genard van School is Cool volgende maand opnieuw op muzikale reis.
Maar tussen de oud-deelnemers zijn meteen enkele opvallende afwezigen. In deze unieke jubileumeditie ontbreken bijvoorbeeld Niels Destadsbader, Christoff, Natalia of zelfs CAMILLE. Op basis waarvan VTM de negen artiesten voor het tiende seizoen heeft geselecteerd, daar wil de zender liever geen details over kwijt.

Eigenzinnige mix

“We hebben voor deze editie één artiest uit elk voorgaand seizoen uitgenodigd. Het is opnieuw een hele diverse groep geworden met topartiesten uit elk genre, gaande van pop en hiphop tot rock en meezingers voor jong en oud”, reageert Tine Danschutter van VTM in Het Laatste Nieuws. “Door deze eigenzinnige mix belooft het een tiende seizoen te worden met verrassende keuzes waarbij elke muziekliefhebber aan zijn trekken komt.”