Nieuw BV-koppel in de maak? "Koen Wauters is samen deze bekende zangeres" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nieuw BV-koppel in de maak? "Koen Wauters is samen deze bekende zangeres"

Nieuw BV-koppel in de maak? "Koen Wauters is samen deze bekende zangeres"

Het is intussen al vier jaar geleden dat Koen Wauters en Valerie De Booser een punt zetten achter hun huwelijk. Daarna bleef het stil rond het liefdesleven van de zanger. Maar volgens sommigen zou Koen nu een relatie hebben met een wel heel bekende zangeres.

Koen Wauters is sinds enkele weken opnieuw als coach te bewonderen in 'The Voice van Vlaanderen'. Daarin krijgt hij net zoals vorig jaar het gezelschap van Natalia, Mathieu Terryn, Jan Paternoster en Laura Tesoro.

VTM deelde nu ook enkele beelden van de coaches op Instagram. Op de eerste foto zien we Koen Wauters naast Laura Tesoro lopen, en dat kiekje lokt plots massaal veel reacties uit op sociale media. Zo denken een aantal kijkers van 'The Voice' dat Laura en Koen een koppel vormen.

Mooi koppel

“Mooi koppel”, “Koppel in spe”, “Laura kan haar interesse voor Koen niet verbergen”, “Ligt er ook dik op die twee!” en “Ik zeg al jaren dat die twee weleens een koppel zouden kunnen zijn!”, klinkt het onder meer in de reacties. Maar of de twee ook daadwerkelijk een koppel vormen, valt te betwijfelen. Laura heeft in het verleden namelijk al meermaals aangegeven dat ze Koen eerder ziet als haar tv-vader.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws