Ninalotte Roose klapt uit de biecht over breuk met Maksim: "Dat was écht zo!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ninalotte Roose klapt uit de biecht over breuk met Maksim: "Dat was écht zo!"

Ninalotte Roose klapt uit de biecht over breuk met Maksim: "Dat was écht zo!"

Eerder dit jaar raakte bekend dat Ninalotte Roose niet langer samen is met '#LikeMe'-gezicht Maksim Stojanac. In een nieuw interview praat de 'Familie'-actrice openhartig over die split en ze verklapt dat ze er heel wat uit geleerd heeft.

Ninalotte Roose is bekend geworden bij het grote publiek door haar rol in ‘2DEZIT’. Sinds kort schittert ze ook in de VTM-soap ‘Familie’. Enkele maanden geleden maakte ze bekend dat ze niet langer samen is met Maksim Stojanac. “We hadden het meer dan een jaar goed bij elkaar, maar we kwamen tot het besef dat we toch niet de beste partner voor elkaar konden zijn die we wel wilden zijn”, vertelde ze toen al aan Het Laatste Nieuws.

De actrice verduidelijkte wel dat ze uit elkaar zijn gegaan als vrienden en nog steeds veel respect hebben voor elkaar. In een gesprek met Humo verklapt ze daar nu nog wat meer over. Zo hadden Ninalotte en Maksim nooit ruzie toen ze samen waren en ook de breuk verliep heel zen. "Ja, dat was écht zo!", onderstreept ze. "Er was niets dan dankbaarheid en liefde voor wat die relatie ons had gebracht", voegt ze er nog aan toe.

Veel geleerd

Hoewel het niet makkelijk is om iemand los te laten, probeert Ninalotte vooral de schoonheid ervan in te zien. "Het was mijn allereerste relatie, ik heb er enorm veel van kunnen leren", geeft ze toe. "Het was de eerste keer dat ik leerde denken voor twee, moest zoeken naar een balans, rekening leerde te houden met de verlangens en verwachtingen van de ander", aldus de actrice.

Populair

Laatste nieuws