Nuria uit 'Blind Getrouwd' kondigt heuglijk babynieuws aan: "Zo gelukkig en dankbaar"

230513stijnvanpouckenuriagilizintinovainstagram
Vanavond kunnen we bij VTM terecht voor een gloednieuw seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Maar eerst even terug naar Nuria en Stijn uit het allereerste seizoen van het populaire datingprogramma. Zij hebben heuglijk nieuws te melden.
Nuria Gilizintinova en Stijn Van Poucke hielden als enige koppel uit het eerste seizoen van ‘Blind Getrouwd’ stand. Intussen zijn ze al ruim zeven jaar getrouwd en mochten ze al twee zoontjes, Victor (5) en Théodore (3), verwelkomen. Nu is er opnieuw vers babygeluk bij het ‘Blind Getrouwd’-koppel.
De beste vriendin van Nuria is namelijk in blijde verwachting en heeft de ‘Blind Getrouwd’-kandidate zelfs gevraagd om meter te worden van haar kindje. “Ik word METER”, schreeuwt ze het uit op Instagram. “Zo superdupermegagiga blij en gelukkig en dankbaar en zo ontzettend trots dat ik meter word van een prachtig baby”, kan ze haar geluk niet bedwingen.

Choko-toffste meter

Bovendien werd Nuria op een bijzonder originele manier gevraagd, met een doosje Chokotoffs met daarop: “Wil jij mijn Choko-toffste meter zijn?” “Vanaf nu is Chokotoff mijn lievelingssnoep”, glundert de ‘Blind Getrouwd’-deelneemster. “Hoe leuk, proficiat”, “Gefeliciteerd met je meterschap” en “Je gaat dat fantastisch doen”, willen haar volgers kwijt in de reacties.