Nuria uit 'Blind Getrouwd' showt nieuwe look en is bijna onherkenbaar: "Wauw!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Nuria uit 'Blind Getrouwd' showt nieuwe look en is bijna onherkenbaar: "Wauw!"

Nuria uit 'Blind Getrouwd' showt nieuwe look en is bijna onherkenbaar: "Wauw!"

Nuria Gilizintinova heeft bij de kapper gekozen voor een totaal nieuwe coupe en deelt daar het resultaat van op haar Instagrampagina. Toch is niet iedereen even positief over haar metamorfose.

Nuria Gilizintinova kennen we nog van haar deelname aan ‘Blind Getrouwd’. Ze stapte toen in het huwelijksbootje met Stijn en het koppel is nog steeds samen. Ondertussen hebben ze ook al 2 kindjes. Toch bekende Nuria nog maar pas aan Story dat ze de ‘seven-year itch’ wel voelt.

“Ik wil geen sleur meer, ik wil léven”, zei ze toen. En dat lijkt ze ook echt te doen, want Nuria ziet er ineens helemaal anders uit. Bij de kapper heeft ze voor een nieuw haarkleurtje gekozen en op Instagram deelt ze daar nu een nieuwe foto van. “Honingblond… en ik die zei dat ik nooit blond haar wou”, aldus Nuria.

In de reacties zijn de meningen verdeeld. “Wauw”, “Staat mooi”, “Knap” en “Mega mooi”, reageren enkele enthousiaste volgers. Anderen laten dan weer weten dat ze haar liever zien met donker haar. “Geen fan”, “Oh nee sorry, niet geslaagd” en “Jouw natuurlijke donkere kleur was mooier”, klinkt het onder meer.

Populair

Laatste nieuws