Olga uit 'The Sky is the Limit' verbluft volgers met voor- en nafoto van zwangerschap: "Wauw!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Olga uit 'The Sky is the Limit' verbluft volgers met voor- en nafoto van zwangerschap: "Wauw!"

Olga uit 'The Sky is the Limit' verbluft volgers met voor- en nafoto van zwangerschap: "Wauw!"

Olga Zelenko (41), bekend van 'The Sky is the Limit', mocht vorig jaar samen met haar partner Harry Schurmans (60) een dochtertje verwelkomen. Op Instagram pakt Olga nu uit met een magnifieke voor- en nafoto van haar zwangerschap.

Harry en Olga uit 'The Sky is the Limit' zijn vorige zomer voor het eerst papa en mama geworden. Zo zijn ze op 12 juli 2022 de trotse ouders geworden van een dochtertje. Zij kreeg de prachtige naam Cataleya.

Inmiddels is hun kleine spruit al ruim een jaar oud. Op Instagram deelde Olga nu ook nog een kiekje van vlak voor haar bevalling en eentje van nu. "Zomer van 2022 tegenover de zomer van 2023", schrijft ze erbij. "Vrouwenlichamen zijn ongelooflijk", vervolgt ze nog.

Even mooi

Ook haar volgers zijn erg onder de indruk van Olga's postpartumlichaam. Zij overstelpen de realityster dan ook met complimenten. "Wow, prachtige foto's!", "Allebei even mooi!", "Je bent prachtig!" en "Wauw!", klinkt het onder meer in de comments onder de voor- en nafoto.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws