Ongelooflijk wat Natalia's ex haar heeft geflikt: "Dat is zo fucked up"

230429nataliavtm
Natalia is al enkele jaren gelukkig samen met haar vriend Frederik Binst. Meer nog, de Kempische zangeres mag zich binnenkort zelfs mevrouw Binst noemen. In november ging haar vriend voor haar op één knie in Jordanië. Maar Natalia’s liefdespad is niet altijd even gemakkelijk geweest.
Natalia is gelukkiger dan ooit, met haar verloofde Frederik en hun twee kindjes Bobbi-Loua (3) en Apollo (1). Maar het heeft haar even geduurd voor ze het geluk gevonden heeft. Voor haar relatie met Frederik kreeg de zangeres helaas al enkele keren het deksel op de neus. Zo was Natalia 2 jaar samen met een Amerikaan, Alex Jackson, die in Duitsland woonde.
“Ik zag die relatie eerst niet zitten omdat ik vreesde dat hij ooit naar de VS zou terugkeren, terwijl ik iets duurzaams wilde opbouwen”, vertelt de zangeres openhartig in Dag Allemaal. “Maar hij heeft onmenselijk veel moeite gedaan om mij te strikken - hij zou zeker in België blijven omdat hij mij zo graag zag - en uiteindelijk ben ik overstag gegaan”, klinkt het. Tot hij er twee jaar later alsnog vandoor ging. “Dat was zo fucked up! Ik heb nooit begrepen waarom iemand zoveel moeite doet en dan twee jaar later in de States blijft.”

Misbruik van gemaakt

“Zo zijn er nog mannen geweest die mij van alles hebben wijsgemaakt”, bedenkt Natalia zich. Maar die tijden zijn nu voorbij. “Er is in het verleden misbruik gemaakt van mijn goedheid, en dat maakt dat ik veel wantrouwiger ben geworden. Ik vertrouw niet meer blindelings mensen, ik moet eerst zien om te geloven. Dat soort naïviteit ben ik kwijtgeraakt”, aldus de zangeres. “Keioneerlijk, en ik heb het die jongen altijd kwalijk genomen dat hij mij dat heeft afgenomen.”