"Oooh, proficiat!": Dana Winner in de wolken door prachtig nieuws van dochter Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Oooh, proficiat!": Dana Winner in de wolken door prachtig nieuws van dochter

"Oooh, proficiat!": Dana Winner in de wolken door prachtig nieuws van dochter

Dana Winner had gisteren reden genoeg om een fles te kraken. Haar dochter Chinouk en haar vriend Younes hebben heuglijk nieuws aangekondigd. Dat maakt de zangeres zelf bekend op Instagram.

Feest ten huize Dana Winner! Haar dochter Chinouk Van Baelen en haar vriend Younes Sebbarh hebben een grote volgende stap gezet in hun relatie. Na vijf jaar stappen de tortelduifjes samen in het huwelijksbootje. Younes heeft zijn wederhelft ten huwelijk gevraagd in een gezellig restaurantje in New York.

“Ik ben zo ontzettend blij en ongelooflijk trots op deze twee toppers”, schrijft een dolgelukkige Dana Winner meteen op Instagram. Haar volgers zijn er dan ook als de bliksem bij om haar te feliciteren met dit grote nieuws. “Oooh, proficiat”, “Gefeliciteerd met de verloving van je dochter”, “Geniet ervan”, “Op nog veel mooie jaren samen” en “Wat een prachtig koppel, liefde wint altijd”, schrijven ze onder een kiekje van het pas verloofde stel.

Voor Dana Winner is het een droom die uitkomt! Eerder durfde ze in Het Laatste Nieuws zelfs al luidop over kleinkinderen dromen. “Ik kijk nu al enorm uit naar het moment dat Chinouk aankondigt: je wordt oma. Dat lijkt me fantastisch”, zei de zangeres toen. “Maar ze moet vooral geen druk voelen. Dat ze maar eerst aan haar eigen toekomst denkt.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws