Pijnlijk voor Koen Wauters: de zanger krijgt slecht nieuws te horen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pijnlijk voor Koen Wauters: de zanger krijgt slecht nieuws te horen

Pijnlijk voor Koen Wauters: de zanger krijgt slecht nieuws te horen

Op zondag 28 januari worden de ‘Kastaars!’ uitgereikt. Deze gloednieuwe Vlaamse mediaprijzen volgen ‘De Vlaamse Televisiesterren’ op. Koen Wauters kreeg onlangs nog het geweldige nieuws te horen dat hij de grote awardshow mag presenteren met Danira Boukhriss Terkessidis en Gert Verhulst. Maar van de nominatielijst wordt hij vast een pak minder blij.

Op de ‘Kastaars!’ worden onder andere het populairste tv-programma, mediamoment, mediapersoonlijkheid en fictiereeks van het afgelopen jaar bekroond. De koplopers van de nominaties zijn - met elk drie nominaties - Danira Boukhriss Terkessidis zelf en Erik Van Looy.

De naam van Koen Wauters, die zich tot op vandaag nog één van de populairste Vlaamse mediafiguren mag noemen, is niet terug te vinden in de lijst. Dina Tersago is zelfs het enige VTM-gezicht in de lijst van populairste mediapersoonlijkheden van 2022 is.

Koen Wauters moet het zonder nominaties stellen. Extra pijnlijk als je weet dat hij de show aan elkaar moet praten. Maar als een grote verrassing zal het waarschijnlijk niet komen. De zanger was het afgelopen jaar - naast zijn rol als coach in ‘The Voice van Vlaanderen’ - niet verbonden aan een groots tv-programma. Een plekje bemachtigen in de lijst was dus al bijna geen optie.

Populair

Laatste nieuws