Pommelien Thijs overdondert volgers met heuglijk nieuws: "Binnen een week" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Pommelien Thijs overdondert volgers met heuglijk nieuws: "Binnen een week"

Pommelien Thijs overdondert volgers met heuglijk nieuws: "Binnen een week"

Pommelien Thijs is niet te stoppen, zoveel is duidelijk. De zangeres schrijft monsterhit na monsterhit. Binnenkort laat ze opnieuw nieuwe muziek op haar fans los. En ze gaat duidelijk weer voor die nummer één!

De cast van ‘#LikeMe’ is inmiddels niet meer uit de Vlaamse muziekindustrie weg te denken. Zo bracht Maksim Stojanac vandaag zijn nieuwste single ‘ONDER INVLOED’ uit en weet ook Pommelien Thijs al haar fans te verrassen met nieuwe muziek. Al moeten we daar nog een weekje op wachten.

Na haar monsterhits ‘Ongewoon’, ‘Wat Een Idee!?’ en ‘ZILVER’ is Pommelien klaar met een gloednieuw nummer. Op donderdag 30 maart laat ze haar langverwachte single ‘Hypothetisch’ - ze heeft het nummer namelijk al opgetreden op De Warmste Week - los op haar fans. Daar laat ze nu al een voorproefje van horen op Instagram en TikTok. Bovendien hint Pommelien op haar Instagramverhaal dat ze volop bezig is met haar debuutalbum.

Maar eerst 'Hypothetisch'. En natuurlijk staan haar fans te popelen om het nummer volgende week te streamen. “Ja ja jaaa”, “Ik heb hier zo lang op gewacht”, “Wat een banger”, “Zo cool”, “Alweer een topschijf”, “Eindelijk! We need it”, “Wauw, zo goed” en “Ik hou nu al van dit nummer”, schrijven ze dolenthousiast.

Bron: Instagram Stories

Pommelien Thijs overdondert volgers met heuglijk nieuws: "Binnen een week"

@pommelienpommelien Stel, hypothetisch dat je deze kan pre-saven……. #newmusic #hypothetisch #ceilings #run ♬ HYPOTHETISCH - Pommelien Thijs

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws