Portland-zanger Jente Pironet (32) deelt somber nieuws over gezondheid na oplopen van hersenletsels

230720jentepironetvtm
Twee maanden geleden kwam de donderslag bij heldere hemel voor Jente Pironet (32). Bij de frontman van Portland werden hersenletsels ontdekt, waardoor hij al zijn optredens moest cancelen. Op sociale media geeft Jente nu een update over zijn toestand.
Het is al een moeilijk jaar geweest voor Jente Pironet. Niet alleen door het vertrek van Sarah Pepels bij Portland, maar vooral door zijn ernstige gezondheidsproblemen. De 32-jarige zanger moest zijn festivalzomer in juli noodgedwongen stopzetten omdat er hersenletsels bij hem ontdekt werden. Zijn manager liet weten dat een operatie noodzakelijk was.
Op Instagram laat Jente in het diepste van zijn ziel kijken. “Lieve, mooie mensen. Het is moeilijk uit te leggen hoe zwaar de strijd is en zal zijn”, bekent hij. Toch geeft de zanger zich niet gewonnen. “Maar ik kom terug, dat beloof ik”, klink het vastberaden. “Elk verhaal is uniek, niets in deze wereld is gemiddeld. Dus hoe triest het er ook uitziet, het geloof is er.”

Compensatie

Bij deze tekst trakteert Jente zijn volgers op een video waarin hij voor een muzikaal intermezzo zorgt. “Hoe dan ook, hier is iets om het hopelijk te compenseren. Een kleine sessie omdat ik jullie zo intens hard mis”, besluit de zanger. “Dikke knuffels, zorg goed voor jezelf en heel veel liefs.”
De Portland-frontman beloofde zijn fans eerder al dat de groep dit najaar weer op het podium zou staan, al werd daar voorlopig nog niets over gecommuniceerd.