Presentatrice Bieke Ilegems deelt hartverscheurend nieuws: "Rotziekte" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Presentatrice Bieke Ilegems deelt hartverscheurend nieuws: "Rotziekte"

Presentatrice Bieke Ilegems deelt hartverscheurend nieuws: "Rotziekte"

Actrice en presentatrice Bieke Ilegems kreeg twee jaar geleden het vreselijke nieuws te horen dat haar mama aan alzheimer lijdt. Op Radio 1 vertelde ze dat de ziekte toen al een enorme vaart had genomen. Op Instagram geeft ze nu opnieuw een update over haar mama’s toestand.

“We wisten dat het eraan zat te komen, maar dat het plots zo snel zou gaan... Dat maakt mijn broers en onze papa sprakeloos”, zei Bieke, de vrouw van ‘Thuis’-acteur Erik Goossens (Alexander Cosyns), op Radio 1. “Er is geen sprankeltje hoop. We trekken ons op aan het kleinste opstootje van schijnbare helderheid. Maar telkens volgt er een ontnuchterende diepe donkerte.”

Eerder deze week deelde ze nog een foto met haar mama op Instagram. Moeder en dochter laten hun hoofd duidelijk niet hangen. “Alzheimer tast veel aan”, schrijft Bieke diep bedroefd. “Maar niet haar charisma, toch? ‘Dat ben ik!’, zei ze. En toen volgde deze stralende lach. We nemen het zoals het komt. En vandaag is een goeie dag”, wilde de actrice erover kwijt.

Gelukkig staat Bieke er niet alleen voor. Uit alle hoeken mag de presentatrice op steun rekenen. “Je mama is een crème van een vrouw”, “Geef haar een dikke knuffel van mij”, “Heel veel liefde voor jullie”, “Wat een rotziekte, koester deze momenten”, “Veel sterkte, Bieke”, en “Geniet er vooral nog zoveel mogelijk van samen”, steken haar volgers haar een hart onder de riem.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws