Qmusic-stem Tom De Cock kondigt heuglijk babynieuws aan: "Welkom op deze wereld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Qmusic-stem Tom De Cock kondigt heuglijk babynieuws aan: "Welkom op deze wereld"

Qmusic-stem Tom De Cock kondigt heuglijk babynieuws aan: "Welkom op deze wereld"

Tom De Cock, die zelf papa is van twee schattige kindjes, mocht een nieuwe baby in de familie verwelkomen. Sinds deze week mag de Qmusic-presentator zich ook trotse nonkel noemen, want hij heeft er een nichtje bij. Dat maakte hij zelf bekend via Instagram.

“Welkom in de grote, wondere wereld, lief klein nichtje”, schrijft de radiostem bij een schattige foto waarop hij het nieuwste familielid liefdevol in de armen houdt. “Ik beloof dat ik ook voor jou elke dag álles zal geven om hem mooier, liever en warmer te maken”, belooft nonkel Tom.

De felicitaties stromen binnen onder het kiekje. “Proficiat, voor heel de familie”, “Wat een geluksbaby”, “Nog eentje bij om te verwennen”, “De kleine meid heeft geluk met een nonkel als jij”, “Zo’n mooie, tedere foto”, “Zo zalig”, “De coolste nonkel” en “Geniet ervan”, lezen we in de reacties. “Proficiat met de familie-uitbreiding. Genieten maar”, wenst ook Dina Tersago Tom toe.

Eigen kindjes

Ook Toms kindjes zullen ongetwijfeld blij zijn met hun nieuwe nichtje. In 2014 adopteerden de Qmusic-presentator en zijn echtgenoot een dochtertje. Bovendien besloot het koppel een tijd terug ook een pleegzoon op te vangen bij hen thuis. Met al deze ervaring zal Tom ongetwijfeld een goede nonkel zijn!

Populair

Laatste nieuws