Rachel Hazes bijt van zich af na erfeniskwestie: "Kinderen nooit voorgelogen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Rachel Hazes bijt van zich af na erfeniskwestie: "Kinderen nooit voorgelogen"

Rachel Hazes bijt van zich af na erfeniskwestie: "Kinderen nooit voorgelogen"

Momenteel vecht Roxeanne Hazes haar bittere vete met haar moeder uit in de rechtbank. Rachel erfde namelijk het volledige fortuin (én de nalatenschap) van André Hazes senior. Maar volgens Roxeanne zijn zij en haar broer, André Hazes, de enige échte erfgenamen. Gisteren kwam aan het licht dat Rachel effectief geen recht had op de erfenis.

Het Nederlandse weekblad Privé publiceerde namelijk een clausule uit zijn testament waarin duidelijk staat dat Rachel niets zou erven als de echtscheidingsprocedure tussen haar en Hazes senior opgestart zou zijn. En dat was het geval. “Pas na het overlijden van André senior is de procedure weer ingetrokken”, schrijft Privé. Rachel zou haar kinderen dus jarenlang voorgelogen hebben. Zij reageert erg verontwaardigd op sociale media.

“Laat ik vooropstellen dat ik begrijp dat ik als publiek figuur meer moet dulden dan een ander”, schrijft Rachel op Instagram. “Daarom heb ik nog niet gereageerd. De afgelopen weken volgde echter de ene beschuldiging de andere op: ik ben een oplichter of in ieder een geval een slechte moeder, die - ten koste van mijn kinderen - een deel van de erfenis heeft opgestreken.” En dat kwetst haar enorm.

“De suggestie dat André en ik in een echtscheiding zouden hebben gelegen, raakt mij diep”, gaat ze verder. Rachel beweert bovendien zelf dat ze “er alles aan gedaan heeft om de nalatenschap van André netjes af te wikkelen en dat ik voor mijn kinderen nooit geheimen heb gehad.” “Tot slot heb ik mij altijd ingespannen om een goede moeder te zijn en het belang van mijn kinderen voorop te stellen”, aldus Rachel.

Vertekend beeld

Rachel is bovendien woedend dat het testament van haar overleden man zomaar gepubliceerd is in “een roddelblad”. “Als gevolg is er een volstrekt vertekend beeld van de werkelijk ontstaan. Ik zou graag van de daken willen schreeuwen wat mijn kant van het verhaal is, maar zolang de zaak onder de rechter ligt, kies ik ervoor om verder niet inhoudelijk op de kwestie in te gaan”, besluit de moeder van Roxeanne en André.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws