Raphaëlla uit 'Love Island' heeft slecht nieuws over haar gezondheid te melden Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Raphaëlla uit 'Love Island' heeft slecht nieuws over haar gezondheid te melden

Raphaëlla uit 'Love Island' heeft slecht nieuws over haar gezondheid te melden

Raphaëlla Deuringer heeft een moedig bericht gedeeld op haar Instagramverhaal. De brunette onthult namelijk iets waar ze al zo’n tien jaar last van heeft en eindelijk durft ze er nu voor uit te komen.

Raphaëlla Deuringer, die we nog kennen van ‘Love Island’, onthult op Instagram dat ze al tien jaar kampt met een probleem. “Tien jaar geleden werd ik slechthorend aan mijn linkeroor en kreeg ik last van tinnitus”, geeft ze toe. Waarom ze dit nu pas durft te vertellen? “We kennen allemaal het pesten, de stereotypen, het buitengesloten worden en zich anders voelen. Ik denk dat ik me daarvoor vooral wou beschermen”, klinkt het.

Van de ene dag op de andere werd ze slechthorend en dat zorgde ervoor dat het erg moeilijk was om alles en iedereen te verstaan. Ook de verwijten en vooroordelen van anderen hielpen niet. “Je hebt waarschijnlijk wel te luide muziek geluisterd” en “Teveel uitgegaan?”, kreeg ze regelmatig te horen. Daardoor wilde ze een lange tijd niet toegeven aan een hoorapparaat. “Eerlijk? Ik wou gewoon niet anders zijn dan alle anderen”, aldus Raphaëlla.

De ‘Love Island’-ster verklapt dat ze nu al twee weken een hoorapparaat draagt. “Er is een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ik hoor geluiden die ik al tien jaar niet meer heb gehoord en ik kan terug makkelijker gesprekken volgen”, legt ze uit. Ze deelt dit nu op sociale media om taboes te doorbreken. “Mijn enige doel is om het bespreekbaar te maken en aan te tonen dat je helemaal niet perfect moet zijn om je dromen waar te maken”, besluit ze.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws