Raphaëlla uit 'Love Island' overladen met steunbetuigingen na dappere bekentenis Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Raphaëlla uit 'Love Island' overladen met steunbetuigingen na dappere bekentenis

Raphaëlla uit 'Love Island' overladen met steunbetuigingen na dappere bekentenis

Raphaëlla Deuringer maakte zopas bekend dat ze al tien jaar slechthorend is. Lang wilde ze dat probleem verbergen voor iedereen, maar eindelijk heeft ze gekozen voor een hoorapparaat. Dat mag nu ook iedereen weten.

“Tien jaar geleden werd ik slechthorend aan mijn linkeroor en kreeg ik last van tinnitus”, schrijft Raphaëlla Deuringer op haar Instagrampagina. De ‘Love Island’-ster verklapt dat ze al jaren met dit probleem sukkelt, maar er niet over durfde te praten. “We kennen allemaal het pesten, de stereotypen, het buitengesloten worden en zich anders voelen. Ik denk dat ik me daarvoor vooral wou beschermen”, geeft ze toe.

Raphaëlla wilde niet anders zijn en daarom wilde ze ook niet toegeven aan een hoorapparaat, maar eindelijk heeft ze de stap gezet. “Er is een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan”, vertelt ze trots. Ze laat ook meteen enkele foto’s zien met haar nieuwe hoorapparaat. “Mijn enige doel met dit bericht is om het bespreekbaar te maken en aan te tonen dat je helemaal niet perfect moet zijn om je dromen waar te maken”, besluit ze.

De volgers van Raphaëlla laten weten dat ze dit bijzonder moedig vinden van haar. “You go girl”, “Fijn dat je dit deelt, wij audiologen zijn mensen als jij heel dankbaar daarvoor”, “Topper”, “Knap dat je dit met ons deelt, alleen maar respect”, “Wauw. Respect dat je er open over durft te praten”, “Trots”, “Voorbeeld voor iedereen”, “Mooie woorden”, “Wat goed dat je dit deelt” en “Sterke madam”, klinkt het in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws