Regi onthult meer over comeback van Linda Mertens: "Het zal góed moeten zijn"

09112022MILKINCPHOTONEWS
Heel veel fans van Regi speculeren over de grote terugkeer van Linda Mertens in België, want onlangs stond ze terug op het podium in het buitenland. Regi vertelt daar nu zelf meer over in een nieuw interview.
Vorige maand stond Regi nog in een vol Sportpaleis, maar hij kijkt al reikhalzend uit naar zijn nieuwe show ‘The Return’. Niet alleen de dj, maar ook de fans kunnen al niet meer wachten tot 2023. Zo is er zelfs al een tweede optreden aangekondigd, omdat de eerste show al uitverkocht is. Velen denken dat ‘The Return’ verwijst naar de terugkeer van Linda.
Zelf wil hij nog niets kwijt over ‘The Return’. “Nummers van Milk Inc. zitten hoe dan ook in de show”, vertelt hij aan Dag Allemaal. Toch zei hij eerder al dat hij nog steeds met Linda wil werken. “Ik sta klaar, op het moment dat ze ‘go’ zegt, is ze heel welkom in mijn werkkamer”, bekent hij. “Maar het zou fout zijn om haar druk op te leggen. We zien wel”, aldus Regi.
Hij onthult ook dat een nieuwe single van Milk Inc. nog lang niet aan de orde is. “Als de comeback er komt, pakken we daar onze tijd voor, want het zal góed moeten zijn”, zegt de dj. Voorlopig concentreert hij zich dus nog op het Regi-verhaal. “Op dit moment loopt dat als een trein. Het zou te zot zijn om daarmee te stoppen”, besluit hij.