Regi Penxten haalt plots uit naar Metejoor: "Als je dit leest ..." Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Regi Penxten haalt plots uit naar Metejoor: "Als je dit leest ..."

Regi Penxten haalt plots uit naar Metejoor: "Als je dit leest ..."

Regi Penxten en zijn verloofde Kristel Hubeny stappen op 27 februari in het huwelijksbootje in Zuid-Afrika. Daar zullen ook heel wat bekende gezichten op aanwezig zijn. Toch is er één iemand die blijkbaar nog geen bevestiging gegeven heeft.

Jaap Reesema, Kathleen Aerts, Karen Damen, Linda Mertens ... het zijn maar enkele van de vele bekende gezichten die het sprookjeshuwelijk van Regi en Kristel zullen bijwonen. Niels Destadsbader heeft dan weer laten weten dat hij niet kan.

"Hij heeft tv-opnames", vertelt Regi aan HLN.be. Inmiddels heeft hij van iedereen ook bevestiging gekregen. Op één uitzondering na. "Enkel van Metejoor heb ik nog niks gehoord, da’s de enige die nog niet officieel bevestigd heeft. Dus bij deze Joris, als je dit leest: laat dan iets weten, a.u.b.!", klinkt het smekend. Misschien heeft het stevige prijskaartje wel te maken met Metejoors twijfels om te komen. Het verblijf en de vluchten zijn namelijk op eigen kosten.

Failliet

"Ik kan onmogelijk honderd vliegtickets en hotelkamers betalen, dan ben ik failliet", aldus Regi. "Maar van de trouwdag zelf betalen we alles. Het is dus niet omdat je je huwelijk laat volgen door een tv-ploeg dat die automatisch gesponsord wordt. Integendeel. Gelukkig doe ik een paar Sportpaleizen eind dit jaar, die gaan van pas komen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws