Ruben Van Gucht kent geen schaamte en deelt foto's van hotelkamer met vermeende minnares Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruben Van Gucht kent geen schaamte en deelt foto's van hotelkamer met vermeende minnares

Ruben Van Gucht kent geen schaamte en deelt foto's van hotelkamer met vermeende minnares

De mediastorm rond Ruben Van Gucht was nog maar net gaan liggen, of de sportcommentator zorgt opnieuw voor commotie. Zo deelde Van Gucht en een van zijn vermeende minnaressen enkele foto's op Instagram van exact dezelfde hotelkamer.

Ruben Van Gucht werd enkele maanden geleden nog beschuldigd van overspel. Zo zou hij niet alleen zijn vorige vrouw Laurence Van Tongerloo, maar ook zijn huidige echtgenote Blanka Vlašić al meermaals bedrogen hebben. De sportcommentator zou bijvoorbeeld al een tijdje een affaire hebben met Charlotte Van Looy, de ex van Adriaan Van den Hoof.

“Ruben zou tijdens zijn huwelijk met Laurence een affaire hebben gehad met Charlotte Van Looy”, schreef Dag Allemaal een tijdje geleden. “Die affaire met Charlotte zou zelfs nu nog standhouden”, klonk het. Eerder kwam ook al aan het licht dat Ruben en Charlotte regelmatig foto's posten van dezelfde hond, Mowgli.

Zelfde hotelkamer

En nu delen de twee op Instagram enkele foto's vanuit exact dezelfde hotelkamer. Zo vertoefden ze onlangs allebei in Hotel Cosmopolite in Nieuwpoort. "Een van mijn favoriete plaatsen in Nieuwpoort", schreef Ruben in het onderschrift. "Veruit mijn meest favoriete plek in Nieuwpoort", klinkt het dan weer bij Charlotte. In september lekte ook al uit dat Ruben Van Gucht een affaire zou gehad hebben met zijn Sporza-collega Ine Beyen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws