Ruth Beeckmans helemaal gebroken: "De nachtmerrie is pas begonnen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Ruth Beeckmans helemaal gebroken: "De nachtmerrie is pas begonnen"

Ruth Beeckmans helemaal gebroken: "De nachtmerrie is pas begonnen"

Ruth Beeckmans deelde een zeer aangrijpend bericht op Instagram. Ze had een droom over haar man Gary, die in april 2022 onverwacht overleed aan hartfalen.

Ruth bleef achter met hun twee kinderen Charlie-Sue en Cobey-Mae. Het was een immense klap voor de actrice. Ook nu heeft ze het er nog bijzonder moeilijk mee. "Ik droomde vannacht dat ik samen met wat vrienden, familie en mijn gezin op een kerstmarkt was ergens in een ander land. Op een bepaald moment verloren we elkaar even uit het oog en kon ik je niet meer vinden", aldus Ruth.

"Ik ging naar je op zoek. De kerstmarkt was bijzonder uitgebreid en ik liep de ene oude bekende na de andere tegen het lijf. Alsof ze me allemaal tegenhielden in mijn zoektocht naar jou. Alsof ze beter wisten. Telkens ik iemand zag met jouw postuur en ik een hoopvolle vreugde voelde, verdween die wanneer ik hen aansprak en het toch iemand anders bleek te zijn. Ik kon je maar niet vinden. Ik werd verdrietiger en wanhopiger in mijn droomzoektocht. Maar de nachtmerrie begon pas echt toen ik wakker werd.Ik mis je zo mijn allerliefste", besluit Ruth zeer aangrijpend.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws