Sam Gooris en Kelly Pfaff kondigen prachtige plannen aan samen: "Beste beslissing van ons leven!"

230727samgooriskellypfaffinstagram
De Pfaffs hebben geen gemakkelijke tijden achter de rug. Zo werd Carmen Pfaff enkele maanden geleden niet alleen getroffen door een hersenbloeding, ze werd recent ook slachtoffer van een homejacking. Gelukkig zorgt dochter Kelly Pfaff binnenkort wellicht voor goed nieuws in de familie.
Sam Gooris en Kelly Pfaff mogen zich al 24 jaar een gelukkig getrouwd koppel noemen. Samen met hun kinderen Kenji en Shania Gooris hebben ze de harten van heel Vlaanderen veroverd. In het VTM-programma ’Expeditie Gooris’ konden we de laatste reisavonturen van het gezin volgen. Europa, Amerika en Japan kwam al aan bod. Maar Sams grootste droom is om hun volgende stop te houden in Hawaï.
Niet zomaar als vakantie, maar voor een bijzondere gelegenheid. “Naar Hawaï wil ik echt nog eens gaan. Om er nog een keer te trouwen”, legt de zanger uit in Primo. In 2024 vieren Sam en Kelly namelijk hun 25-jarige jubileum. “We zijn al drie keer getrouwd. Volgend jaar zijn we 25 jaar getrouwd. Misschien moeten we dat dan nog eens bevestigen”, denkt hij erover.

Vrienden voor het leven

Het smoorverliefde koppel trouwde al in Zwitserland, Dworp en Las Vegas. “En het wordt elke keer beter”, glundert Sam. “Met Kelly trouwen was de beste beslissing van mijn leven! Kelly en ik, wij zijn vrienden voor het leven. En vriendschap, dat is een belangrijke basis voor een huwelijk. Veel mensen vergeten dat”, besluit de zanger.