Sarah Puttemans doet onverwachte onthulling over schoonvader Gert Verhulst Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sarah Puttemans doet onverwachte onthulling over schoonvader Gert Verhulst

Sarah Puttemans doet onverwachte onthulling over schoonvader Gert Verhulst

Drie jaar geleden vond Sarah Puttemans de liefde bij Viktor Verhulst. En daar zit Gert Verhulst voor iets tussen. In de podcast '22 Minuten Stomme Vragen' van MNM vertelt de influencer een opmerkelijke anekdote over haar schoonvader.

“Ik was met mijn ouders op vakantie in Frankrijk. Ze hadden een diner gepland met Ellen (Callebout, red.) en Gert, aangezien ze al geruime tijd vrienden waren”, vertelt Sarah Puttemans, die ook op datzelfde diner aanwezig was. “Gert zei toen al tegen mij: ‘Mijn zoon Vik komt morgen ook naar Frankrijk.’ Op dat moment was ik daar totaal niet mee bezig, maar ‘s avonds kreeg ik plots een berichtje van Viktor op Instagram”, weet de influencer nog goed.

Wat Viktor haar toen precies stuurde, herinnert Sarah zich niet meer. “Maar het iets in de trant van: ‘Ik hoorde dat het gezellig was, kom anders eens iets drinken bij mij thuis’”, vertelt ze. Dat heeft Sarah ook gedaan, en de rest is geschiedenis. “Eigenlijk was Gert dus onze wingman”, lacht Viktors wederhelft.

Stresskip

Goed ingeschat dus van Gert, aangezien Sarah en Viktor na drie jaar nog steeds een gelukkig koppel vormen. “Ik denk dat wij goed bij elkaar passen doordat hij zo’n rustig persoon is, terwijl ik echt een stresskip ben. Op dat gebied vullen we elkaar goed aan: hij kan me echt geruststellen”, legt Sarah nog uit in de podcast. “Viktor heeft daarnaast ook een geweldig gevoel voor humor, hij is ontzettend lief en is een warm persoon.” Een match made in heaven dus.

Populair

Laatste nieuws