"Schoonste dag van ons leven": Conny en Thomas uit ‘De Mol’ komen met prachtig nieuws samen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Schoonste dag van ons leven": Conny en Thomas uit ‘De Mol’ komen met prachtig nieuws samen

"Schoonste dag van ons leven": Conny en Thomas uit ‘De Mol’ komen met prachtig nieuws samen

Dat Conny Van den Brande en Thomas Vandendriessche erg goed met elkaar konden opschieten, was tijdens ‘De Mol’ al duidelijk. Maar nu gaan ze nog een stapje verder: de twee kandidaten hebben de handen in elkaar geslagen voor een bijzonder project.

Conny en Thomas, die bekend raakten door hun deelname aan het voorbije elfde seizoen van ‘De Mol’ in Arizona, zijn herenigd. De twee leerkrachten bouwden een hechte vriendschap op, mede dankzij hun enorme passie voor wiskunde. Waarom zouden ze er dan niet samen mee aan de slag gaan, dachten de twee er duidelijk over.

Hun gemeenschappelijke passie voor wiskunde werd tijdens ‘De Mol’ al duidelijk toen ze allebei met hun rekenmachine op zak naar de States vertrokken. Niet veel later pakten ze zelfs uit met één aflevering van hun wiskundeconcept ‘Mad About Math’, waarin ze bijvoorbeeld uitleggen hoe je Fahrenheit kan omrekenen naar Celsius. Maar leuk nieuws nu voor de wiskundefans onder ons, want Conny en Thomas plannen een vervolg.

"Mijn dag is goed!"

“Kunnen jullie raden waarover wij aan het brainstormen zijn?”, schrijft Conny op haar wiskundeprofiel op Instagram. Het heeft er dus alle schijn naar dat de liefhebbers binnenkort op nog meer wiskundeavonturen van het olijke duo getrakteerd worden. Riadh Bahri en Manu Van Acker, voorzitters van de Conny-fanclub, zijn alvast door het dolle heen. “De fanclub is weer actief” en “Ja! Schoonste dag van ons leven”, reageren ze dolenthousiast.

Populair

Laatste nieuws