Sean Dhondt maakt heuglijk nieuws bekend over z'n relatie: "Ik zie haar doodgraag" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sean Dhondt maakt heuglijk nieuws bekend over z'n relatie: "Ik zie haar doodgraag"

Sean Dhondt maakt heuglijk nieuws bekend over z'n relatie: "Ik zie haar doodgraag"

In juni dropte Sean Dhondt een bommetje toen hij zijn plotse ontslag bij Qmusic aankondigde. Na acht jaar werd de vertrouwde radiostem aan de deur gezet bij de zender. Gelukkig zit het op persoonlijk vlak wat beter mee!

Sean Dhondt vormt inmiddels al bijna drie jaar een koppel met influencer Maithé Rivera. Vorig jaar kwamen ze nog in een mediastorm terecht nadat Dag Allemaal beelden lekte van een slaande ruzie tussen de twee op reis. Maar die plooien zijn al láng weer gladgestreken. Eerder dit jaar kochten de tortelduifjes zelfs een huis samen, en dat project krijgt stilaan vorm.

“Maithé en ik zijn volop bezig aan onze nieuwbouw in Berlaar”, zo vertelt Sean in HLN Showbits. “Ik ben er gisteren nog langsgereden en de ramen en de deuren staan er nu in. Het begint dus eindelijk op een huis te lijken, in plaats van een hoop bakstenen met nog wat gaten erin”, aldus de voormalige Qmusic-stem.

Wedding bells

Maar ook van hun verdere toekomstplannen samen maakt Sean geen groot geheim. Of de huwelijksklokken binnenkort zullen luiden voor het verliefde koppel? “Zwijg, dat idee heeft ze me al tien keer proberen influisteren”, lacht hij. Maar dat betekent niet dat er geen bruiloft zal komen! “We hebben al een hond en een huis, ik zie haar doodgraag, maar alles op zijn tijd. Dat komt allemaal nog wel”, besluit de presentator.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws