"Spannend en absurd": Eva Daeleman kondigt prachtig nieuws aan na zware periode

09052023evadaelemaninstagram
Eerder dit jaar had Eva Daeleman het erg moeilijk. Zo liet ze weten dat ze er volledig doorheen zat en dat zich ze zich net voelde als een stuurloos schip. Nu, enkele maanden later, heeft ze plots geweldig nieuws te melden.
Eva Daeleman is bekend geworden bij het grote publiek als omroepster bij Eén. Daarnaast was ze ook te horen op radiozender MNM, maar tegenwoordig is ze vooral bezig met het schrijven van boeken. Begin dit jaar ging het helaas niet zo goed met haar. "Op de dool", schreef ze toen. "Ik, Eva Daeleman, die het professioneel niet allemaal op een rijtje heeft? Jawel, het kan", gaf ze eerlijk toe. Zo had ze heel wat vragen en ze twijfelde zelfs even of ze niet beter kon stoppen met schrijven.
"Ook dit is ondernemen. Even een stap terug om er dan weer één vooruit te zetten", voegde ze er toen nog aan toe. Gelukkig heeft Eva doorgebeten en nu mag ze eindelijk leuk nieuws aankondigen. "Ssst, hier rijpt mijn zevende boek", klinkt het fier. "Ik mocht vandaag het auteurscontract gaan ondertekenen en eerlijk: dat blijft telkens weer wat spannend en zo absurd dat dit een deel van mijn job is", aldus de schrijfster.

Volgend jaar

De fans zullen wel nog even geduld moeten uitoefenen. "Mijn nieuwe boek zal in de lente van 2024 in de boekenwinkels liggen", verklapt Eva. Toch reageren ze nu al heel enthousiast op dit leuke nieuws. "Congrats", "Proficiat met jullie nieuwe boek", "Goe goe goe", "Aftellen", "Woehoe, proficiat", "Yes, nog een boek" en "Oh wauw, proficiat. Ik kijk er al naar uit", klinkt het onder meer in de comments.