Staf Coppens erg teleurgesteld: Mathias Coppens heeft slecht nieuws voor zijn broer Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Staf Coppens erg teleurgesteld: Mathias Coppens heeft slecht nieuws voor zijn broer

Staf Coppens erg teleurgesteld: Mathias Coppens heeft slecht nieuws voor zijn broer

Staf Coppens en Mathias Coppens zijn twee handen op één buik. Ook op het scherm leveren de broertjes altijd fantastische televisie op. Al liet Mathias nog niet zo lang geleden een mooie kans schieten, waardoor hij zijn broer helaas moest teleurstellen.

Alles wat de gebroeders Coppens samen aanraken, verandert in goud. Denk maar aan hun succesformats ‘Het Lichaam van Coppens’, ‘Code van Coppens’ en nu ‘The Big Bang’. Maar de broertjes doen lang niet alles samen. Zo is Staf momenteel ook alleen te zien in ‘Camping Coppens’ en ‘De Verraders’ op VTM. Al had het geen haar gescheeld of Mathias was opnieuw naast zijn jongere broer te zien in dat laatste programma.

Zo onthult Staf in Het Nieuwsblad dat hij zijn broer vorig jaar gevraagd heeft om deel te nemen aan het tweede seizoen van ‘De Verraders’. “Al vrees ik dat hij dat spel snel zou relativeren. Hij is niet zo competitief”, zegt de presentator. Maar Mathias heeft vriendelijk bedankt, en wel om heel goede redenen. “Niemand gelooft dat wij op voorhand geen informatie uitwisselen”, legt hij uit. “Bovendien ken ik Staf zo goed dat ik uit zijn blik zaken kan afleiden.”

Nagel op de kop

“Daarnaast kan ik als televisiemaker inschatten wie zou gekozen worden als verrader”, bedenkt Mathias zich. Waarop Staf zijn broer, die de eerste aflevering nog níet had gezien, meteen liet raden. “Walter De Donder, Klaasje Meijer en Andy Peelman?”, gokt Mathias. “Twee op drie. De lezer gaat nooit geloven dat dit geen doorgestoken kaart is”, lacht de ‘De Verraders’-presentator. Vorige zondag werden Walter en Klaasje effectief aangeduid als verraders, samen met Bart Appeltans.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws