Stapt Tom Waes binnenkort over naar VTM? Presentator onthult groot nieuws Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stapt Tom Waes binnenkort over naar VTM? Presentator onthult groot nieuws

Stapt Tom Waes binnenkort over naar VTM? Presentator onthult groot nieuws

Tom Waes is al jarenlang een van de belangrijkste schermgezichten op de openbare omroep. Maar blijkbaar heeft concurrent VTM ook interesse getoond in de presentator. Dat vertelt hij in de podcast 'Peter Van de Veire & De Zandloper'.

"De verloning was zeer goed", onthult Tom Waes over het aanbod van VTM. Toch besliste hij om de overstap niet te maken. "Ik moest te veel opgeven. Ik wist dat als ik die stap zou zetten, ik de programma’s die ik maak voor de VRT zoals 'Kamp Waes', moest laten vallen want dat heeft te maken met rechten."

"Net zoals ook de productiehuizen en teams waar ik mee samenwerk", gaat hij verder. "Het zat te ver van mijn DNA", aldus Tom. Al heeft hij toch lang getwijfeld. Hij zou bij VTM namelijk volledig carte blanche gekregen hebben.

Geen wrok

"Ik heb er heel veel over nagedacht, maar ik heb geluisterd naar mijn gevoel en ik ben bij de VRT gebleven. Ik zeg dit ook met geen enkele wrok naar VTM, maar je moet bij je DNA blijven", klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws