Stephanie Planckaert kiest voor compleet nieuwe job: "Echt plezant om te doen" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Stephanie Planckaert kiest voor compleet nieuwe job: "Echt plezant om te doen"

Stephanie Planckaert kiest voor compleet nieuwe job: "Echt plezant om te doen"

Stephanie Planckaert heeft het momenteel razend druk. Zo opende de familie Planckaert zopas opnieuw hun vierkantshoeve in de Ardennen. Bovendien heeft Stephanie de laatste maanden ook een gloednieuwe job uitgeoefend.

Stephanie Planckaert is volgend jaar namelijk te zien in een 'Een echte job' op VTM. Daarin gaat ze samen met Nathalie Meskens, Kürt Rogiers, Kamal Kharmach en Celine Van Ouytselloopt stage lopen in het UZ Gasthuisberg in Leuven.

"De opnames zijn intussen afgerond", vertelt ze vrijdag in HLN. En Stephanie heeft duidelijk genoten van de nieuwe uitdaging. "Ik heb mij met veel passie gesmeten in de zorgsector, dat was echt plezant om te doen. Eigenlijk is dat ergens wel vergelijkbaar met het werk dat wij voor onze gasten doen: het zorgen voor en de gastvrijheid. Op een ander niveau uiteraard, maar het is mooi om te zien hoe dat in dezelfde lijn zit", aldus Stephanie.

Uit comfortzone 

Ook voor de opnames keek Stephanie al heel hard uit naar 'Een echte job'. "Ik heb altijd gezegd dat ik voor één programma nog eens graag ver uit mijn comfortzone wou komen en dat is 'Een echte job'", vertelde ze in september in Het Laatste Nieuws.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws