Sven De Leijer haalt scherp uit naar Peter Van de Veire: "Grof en denigrerend" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Sven De Leijer haalt scherp uit naar Peter Van de Veire: "Grof en denigrerend"

Sven De Leijer haalt scherp uit naar Peter Van de Veire: "Grof en denigrerend"

Radiopresentator Peter Van de Veire is een ervaren rot in het vak. Maar dat wil niet zeggen dat hij weggeraakt met alles wat hij op antenne zegt. Zo nam hij een tijdje terug niet zo’n mooie woorden in de mond over presentator Sven De Leijer.

Sven De Leijer heeft zich ontplooid tot een vaste waarde in onze huiskamers. We kennen hem natuurlijk allemaal als jurylid in ‘De Slimste Mens ter Wereld’ of als presentator van Eén-programma’s zoals ‘Vrede op aarde’ of ‘Hotel Romantiek’. In dat laatste programma stond hij een hele tijd aan de zijde van Otto-Jan Ham. “Zo’n typische hunk, een echte posterboy”, wil hij kwijt over zijn collega op Radio2.

Sven daarentegen moet het niet van zijn looks hebben, vindt hij zelf. En daar heeft hij geen problemen mee. “Ik heb een vriendelijk gezicht. Ik ben dankzij mijn babyface heel benaderbaar en kan me veel permitteren”, lacht hij. Aan zelfspot in ieder geval geen gebrek. Maar als iemand anders daarmee lacht, is het natuurlijk een ander paar mouwen.

Zo kondigde Peter Van de Veire Sven ooit aan als ‘de man die geen kop heeft om mee op tv te komen’. “Ik vond dat eerst verschrikkelijk grof en denigrerend”, heeft hij daar nu over te zeggen. Ondertussen ziet hij de humor er wel van in. “Maar eigenlijk heb ik daar nooit echt mee ingezeten. Ik moet het hebben van mijn verbaal talent en zo heb ik al van jongs af mijn plaats gevonden”, besluit het VRT-gezicht.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws