"Te schattig": Olga Leyers en echtgenoot Giancarlo hebben iets bijzonders te vieren samen Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

"Te schattig": Olga Leyers en echtgenoot Giancarlo hebben iets bijzonders te vieren samen

"Te schattig": Olga Leyers en echtgenoot Giancarlo hebben iets bijzonders te vieren samen

Olga Leyers (26) is al ruim drie jaar gelukkig samen met de achttien jaar jongere Giancarlo Angeletti (43). Begin april bezegelden de tortelduifjes hun liefde nog met een droomhuwelijk. Nu hebben de jongste Leyers-dochter en haar man opnieuw leuk nieuws te vieren samen.

Giancarlo had al twee kindjes uit een vorige relatie, waardoor Olga op haar 21ste plots al plusmama werd. Omar, de oudste van de twee, was afgelopen weekend jarig. 10 kaarsjes mocht het feestvarken uitblazen. “Time flies when you’re having fun! Gelukkige verjaardag Omar”, schrijft de jongste Leyers-zus op Instagram bij een reeks prachtige foto’s met haar pluszoontjes. “Te schattig”, “Zeker die trouwfoto” en “Om trots op te zijn”, klonk het meteen in de reacties.

Olga kan het goed vinden met Giancarlo’s zoontjes, zoveel is wel duidelijk. “Ik ben een beetje de toffe tante slash babysit”, lachte ze onlangs nog in Het Laatste Nieuws. Meer nog, het plusouderschap heeft de mediafiguur zelfs doen inzien dat ze zelf ook kindjes wil. “Vroeger zou ik nog getwijfeld hebben, maar nu niet meer. Kinderen helpen je met relativeren. Als ik Giancarlo zijn kinderen zie, bedenk ik dat dit echt het enige is wat voor een ouder telt”, bedacht ze zich toen.

Toch zijn Olga en Giancarlo nog niet meteen van plan om hun gezinnetje uit te breiden. “Ik wil eerst voor een carrière gaan en het workaholic-leven meemaken”, dacht Leyers er toen duidelijk over.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws