Tom en Kato van The Starlings hebben fantastisch nieuws te melden: "Morgen!" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom en Kato van The Starlings hebben fantastisch nieuws te melden: "Morgen!"

Tom en Kato van The Starlings hebben fantastisch nieuws te melden: "Morgen!"

Tom Dice en Kato Callebaut zijn zich volop aan het voorbereiden voor een drukke zomer vol met optredens. Nu hebben ze nog leuk nieuws voor hun fans, want er komt ook nieuwe muziek aan. Daar vertellen ze zelf meer over.

Tom Dice en Kato Callebaut van The Starlings schitterden enkele maanden geleden nog in de preselecties van 'Eurosong'. Ze eindigden toen net op de tweede plaats, maar het muzikale duo is momenteel wel bijzonder populair. Zo scheren ze hoge toppen met hun nummers. Eerder deze maand maakte het koppel ook nog prachtig nieuws bekend.

Binnenkort zullen ze namelijk hun eerste kindje mogen verwelkomen. Dat maakten ze op moederdag bekend. "Eerste moederdag, baby on board", schreven ze toen op Instagram onder een foto waarop Kato haar beginnende buikje toonde. Nu hebben ze ook nog leuk muzieknieuws, want hun nieuwe single komt eraan!

Morgen

De fans hoeven bovendien niet meer lang te wachten. "Morgen komt de nieuwe song uit", klinkt het enthousiast. Het nieuwe nummer heet 'Under Your Spell' en de fans zijn alvast heel benieuwd. "Kijk er zo naar uit", "Kan niet wachten", "Excited", en "Let's go",klinkt het in de commentaren onder hun recentste Instagrampost.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws