Tom Waes had het erg moeilijk met zijn twee kinderen: "Lang schuldig over gevoeld" Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Tom Waes had het erg moeilijk met zijn twee kinderen: "Lang schuldig over gevoeld"

Tom Waes had het erg moeilijk met zijn twee kinderen: "Lang schuldig over gevoeld"

In de podcast 'Peter Van de Veire & De Zandloper' duikt Peter Van de Veire in het verleden van BV's. Deze week was Tom Waes te gast. Hij vertelde onder meer openhartig over de zeer drukke periode in zijn leven waardoor hij amper thuis was voor zijn kinderen.

Tom Waes was geen goede student. Hij startte aan enkele opleidingen, maar maakte er uiteindelijk geen enkel af. Zijn ouders raadden hem toen dan ook aan te gaan werken. Hij vertrok thuis en er volgde er tal van jobs in de horeca. Daarna werkte hij onder meer als buitenwipper in de discotheek Café d'Anvers en als duiker.

"Maar toen kreeg ik met mijn toenmalige vrouw Myriam twee kinderen, Isa en Milo. Ik was zo vaak weg van huis dat ik bij mezelf dacht: ik moet iets anders doen", vertelt de presentator in de podcast. Tom startte een carrière in de media en begon te werken voor Woestijnvis. "Maar ja, het resultaat is dat ik nu nog meer weg ben. Maar dat wist ik toen niet ..."

Schuldgevoel

Toch namen zijn kinderen hem dat niet kwalijk. "Nee. Hoewel ik me daar wel lang schuldig over heb gevoeld. Maar onlangs nam Isa me nog eens vast en zei ze: 'Dat is helemaal niet nodig. Je was er op belangrijke momenten. Je was er wanneer het nodig was. Je hebt ons altijd gesteund'. Dat was heel fijn om te horen", aldus de presentator.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws